flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання від колективу Стрийського міськрайонного суду Львівської області з Міжнародним днем захисту дітей

01 червня 2022, 10:04

    1 червня - перший день літа, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Це свято – нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни. Особливо важливим цей день видається під час війни в Україні.
    Діти – це головна радість і надія для батьків. Вони справжнє майбутнє не тільки для держави, а й для всього світу.
    Нехай дітки наші якомога довше залишаються безтурботними та радісними дітьми, нехай завжди в їх дитинстві будуть тільки веселощі, міцне здоров’я і щастя. Бажаємо кожній дитині на планеті, щоб вона була здорова, щаслива, оточена турботою рідних і близьких. Нехай небо над їх головами буде мирним, де б вони не знаходилися, нехай кожен новий день приносить їм тільки добро і нові, приємні відкриття. Радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок!
    Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.