flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з Днем Конституції України!

28 червня 2022, 09:00

    Сьогодні вся Україна святкує важливе державне свято – День Конституції України.

    У 1996 році українські громадяни отримали Основний закон, який гарантував їм права та свободи, наблизив Україну до країн з розвинутою демократією та остаточно закріпив незалежність нової європейської держави.

    Наша держава, зробивши європейський вибір, у непростій боротьбі відстоює територіальну цілісність і свободу. І в ці дні ми особливо розуміємо важливість Основного Закону, який захищає наші державні символи, нашу мову, кордони, права кожного громадянина України.

    Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність – фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

    Ми всі повинні пам’ятати, як багато залежить від кожного з нас, адже дотримання законодавства, повага до своєї держави, її історії, традицій мають стати життєвими принципами кожного. Без сумніву, усі ми прагнемо, щоб задекларовані права були повсякденною реальністю, щоб люди впевнено дивилися у майбутнє.

 

    Бажаю швидкої перемоги нашій Великій Українській Державі, зміцнення добробуту, глибокої віри в наш народ і світле майбутнє України. 

            Слава Україні!!!
            Героям Слава!!!

 

    З повагою

    Голова Стрийського міськрайонного суду

    Львівської області                                                                          Василь БОРАКОВСЬКИЙ