flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з Днем Збройних Сил України

06 грудня 2022, 09:00

         Шановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України!        

    День Збройних сил України, який щорічно відзначають 6 грудня, зараз набув особливого змісту. Українці усвідомили справжнє значення і цінність поняття «воїн» – це справжній Герой, надійний захисник, патріот.

   Відвага, хоробрість, мужність, неймовірний патріотизм та невтомна жага до перемоги – усе це сьогодні про наших славних захисників , військовослужбовців.

   У нелегкий для країни час Ви героїчно захищаєте рідну землю, зберігаючи вірність військовому обов'язку, гідно та віддано служите українському народові.

   Висловлюю щиру вдячність всім, хто сьогодні несе службу в лавах збройних сил, вдень і вночі охороняючи спокій мирних громадян. Вірю, що українські військовослужбовці й надалі будуть виступати надійним гарантом суверенітету та цілісності нашої держави.

   Нехай і надалі у вашій нелегкій, але такій необхідній Україні службі, ніколи не вичерпується сила духу, відданість народу, енергія для досягнень і перемог .

   Бажаю вам Божого Благословення, здоров’я,  сімейного щастя. Нехай   ваші рідні і близькі будуть для вас надійним тилом і допомогою в службі.

 

   Слава Україні! Героям слава!

 

                           З повагою

                           Голова Стрийського міськрайонного суду

                           Львівської області                                                                           Василь БОРАКОВСЬКИЙ