flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочиста нарада з нагоди Дня працівників суду

15 грудня 2022, 15:25

     Сьогодні у Стрийському міськрайонному суді Львівської області  відбулася урочиста нарада з нагоди професійного свята – Дня працівників суду.

     Голова суду - Василь БОРАКОВСЬКИЙ привітав колектив суду зі святом, подякував кожному працівнику за наполегливу, самовіддану працю, побажав міцного здоров’я, успіхів у професійних і особистих справах, кар’єрного росту,  віри у позитивні зміни, злагоди та перемоги!

     Відповідно до Наказу №151/к від 05.12.2022 ТУ ДСА в Львівській області за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм  та з нагоди Дня працівників суду нагороджено секретаря судового засідання Петренко Ніну Олексіївну Грамотою  та оголошено Подяку архіваріусу Штим Уляні Павлівні.

     Крім того, Подяку оголошено секретарю судового засідання  Панилик Олесі Володимирівні за високі досягнення в професійній діяльності, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята.

     На завершення урочистого заходу керівником апарату -  Оксаною ТУЧАПСЬКОЮ було проведено цікаву вікторину серед працівників апарату суду на знання сучасної історії України - про війну росії проти України  2022 року, яка мала назву «Все буде Україна».

      Серед питань, які прозвучали були такі: «Який символ українського літакобудування зруйнували окупанти?», «На честь якого британського зенітно-ракетного комплексу можна назвати доньку в Україні?», «Кого називають батьком в одній відомій пісні?», «Який коктейль став національним в Україні?» та багато інших.

     За найбільшу кількість правильних відповідей, переможцем вікторини стала секретар судового засідання Дверій Юлія Романівна , яка отримав патріотичний подарунок.