flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

29 грудня 2022, 11:20

     Голова Стрийського міськрайонного суду Львівської області провів розмову з т.в.о  командира військової частини з приводу надання необхідної допомоги для військової частини Сил територіальної оборони Збройних Сил України, який повідомив про необхідність для наших ЗСУ  мобільних зарядних станцій.

     Судді Стрийського міськрайонного суду Львівської області миттєво відреагували на дане повідомлення, адже військова частина виконує завдання з національного супротиву збройної агресії російської федерації в умовах воєнного стану.

     Саме для виконання бойових завдань та забезпечення життєдіяльності особового складу  під час війни суддями було придбано три зарядні станції KSEONICS KSEON-168 та передано їх т.в.о . командира військової частини.

     Крім того, судді Стрийського міськрайонного суду Львівської області продовжують докладати усіх  зусиль для збереження єдності та неподільності нашої держави, а також забезпечення захисників на різних ділянках фронту тому, щомісяця перераховують з своєї суддівської винагороди кошти у фонд підтримки Збройних Сил України під час воєнного стану.

 

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

СЛАВА УКРАЇНІ! 

ГЕРОЯМ СЛАВА!