flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ!

23 серпня 2023, 09:05

         Зараз ми цінуємо кожен день нашого життя, а кожен квадратний сантиметр наших земель  цінний, як ніколи. Наші мужні Збройні Сили України  щохвилини наближають Перемогу, і наше завдання не стояти осторонь, робити все, аби прискорити відновлення миру в Україні.

         Саме тому, судді Стрийського міськрайонного суду Львівської області завжди беруть активну участь у підтримці наших захисників і продовжують допомагати,  перераховуючи щомісяця  із своєї суддівської винагороди кошти на підтримку ЗСУ.

         Крім того, до Дня Незалежності  України суддівський колектив  передав кошти до Благодійного фонду ім.Петра Болбочана на підтримку Збройних Сил України.

         За активну співпрацю та благодійну допомогу військовослужбовцям, які виконують покладені на них завдання, необхідні для забезпечення оборони України від Благодійного фонду висловлено щиру подяку в.о.голови суду Бораковському Василю Мироновичу та суддям Стрийського міськрайонного суду Львівської області.

         В свою чергу, Збройні Сили України передали суддівському колективу Державний прапор України,  підписаний захисниками, що особливо знаково у День Державного прапора України – 23 серпня 2023 року.

         Віримо в ЗСУ і спільними зусиллями наближаємо нашу ПЕРЕМОГУ!!!