flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочиста нарада з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України

23 серпня 2024, 13:31

 

Сьогодні у Стрийському міськрайонному суді Львівської області  відбулася урочиста нарада, присвячена відзначенню головних національних свят  - Дня Державного Прапора та  Дня Незалежності України.

23 серпня, напередодні Дня Незалежності, ми вшановуємо один з трьох символів суверенітету нашої держави – Державний Прапор України. Синьо-жовтий стяг уособлює нашу незалежність, є історичною пам’яттю та гордістю народу. 

День Незалежності – це важливе свято для держави, адже сьогодні, як і багато поколінь тому, українці виборюють свою незалежність зі зброєю в руках.

Голова суду Степан САС привітав колектив суду з Днем Державного Прапора та 33-ю річницею Незалежності України! Побажав усім мирного неба, непохитної віри у перемогу, пам’ятати всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє.

До слів вітання приєдналися також керівник апарату суду – Оксана ТУЧАПСЬКА та заступник керівника апарату суду – Назар  КУРИЛКО, які побажали колегам витримки, мудрості, виваженості, впевненості та надзвичайної віри у власні сили, жити довго і щасливо у квітучій країні під мирним небом, з чудовим настроєм і з великим ентузіазмом, з безмірною любов'ю в серці та вічною любов'ю до Батьківщини.

На завершення урочистої наради голова Стрийського міськрайонного суду Львівської області Степан САС за високі досягнення в професійній діяльності, зразкове виконання службових  обов’язків та з нагоди Дня Незалежності України  вручив грамоти секретарю судового засідання  Світлані КУЛЕШНИК та секретарю суду Володимиру ТУРЯНСЬКОМУ.